Een heel jaar leef je er naar uit, vanaf december begint het toch weer te kriebelen. De expositie is in aantocht. De lijsten weer tevoorschijn halen, passe partouts snijden, foto’s afdrukken, inlijsten en dan afwachten.In maart is het dan eindelijk zover. Op vrijdag staan we om 18 uur de aanhanger in te laden met alle panelen, lichtbalken en wat er nog meer allemaal bij komt kijken. Op de school waar de expositie wordt gehouden komen de overige leden om te helpen met opbouwen. We worden er steeds bedrevener in. Met tussendoor nog even een koffiepauze, binnen 2 uur staat de expositie klaar. Even een rondje lopen om alles goed te bekijken. Ja, we mogen trots zijn op ons werk.

Dan breken er twee spannende maar ook erg gezellige dagen aan. Eerst komt de vakjury ons werk beoordelen en na de opening door wethouder Prent is het de beurt aan het publiek om de foto’s te bewonderen. We begroeten veel oude bekenden en onder het genot van een kopje koffie met heerlijke cake wordt er volop gekletst over de foto’s.Voor we het weten is de expositie alweer bijna afgelopen, er rest ons nog een prijsuitreiking. Deze is overigens te zien op onze Facebook-pagina.

DE UITSLAG:

Vakjury

1ste prijs: Jan Stout

2de prijs: Hans Moerenhout

3de prijs: Hans Moerenhout

 

Publieksprijs:

1ste prijs: Hans Moerenhout

2de prijs: Pauline van Driel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3de prijs: Corry Jochems

 

Na de prijsuitreiking is het feest toch echt voorbij. Afbreken is zo gebeurd en tijdens een heerlijk diner praten we volop na om nog even na te genieten van een succesvolle expositie.

Tot volgend jaar, we kijken er nu alweer naar uit.