In het weekend van 23 en 24 maart 2024 aanstaande organiseert Fotoclub Brabantse Wal weer zijn jaarlijkse foto-expositie. Omdat Fotoclub Brabantse Wal dit jaar 12,5 jaar bestaat, pakken we natuurlijk extra feestelijk uit.

Op zaterdagmiddag en -avond is de met prijzen bekroonde natuurfotograaf Bas Meelker te gast. Bas Meelker is een toonaangevend landschapsfotograaf, schrijver, geëngageerd spreker en geeft workshops. Hij werkt als landschapsfotograaf voor verschillende gerenommeerde nationale en internationale klanten. In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn passie voor de natuur en de landschappen om ons heen. Zijn werk wordt internationaal geroemd om zijn dramatische impact, met een combinatie van intense kleuren en composities .

Bas Meelker zal zaterdagmiddag, samen met 2 andere vakfotografen Odile Aarts en Jacques Bakker, de foto’s beoordelen en zullen zij namens deze vakjury de winnaar aanwijzen. Daarnaast kunnen ook de bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriete foto, ditmaal voor toekenning van de publieksprijs. Bezoekers die hun stem uitbrengen maken kans om een Fujifilm INSTAX SQUARE SQ1 Chalk White camera (incl. 10 films) te winnen.

Zaterdagavond verzorgt Bas Meelker voor maximaal 50 personen een avondvullende presentatie. De bijdrage hiervoor bedraagt € 10,00 per persoon (incl. koffie, thee, frisdrank). De inschrijving voor belangstellenden is hiervoor inmiddels gestart. Wilt u ook deze presentatie bijwonen? Stuur dan een e-mailbericht naar   bm_tickets@fotoclubbrabantsewal.nl  voor inschrijving; u ontvangt dan z.s.m. van ons de benodigde informatie. Let op! VOL=VOL

Mogen wij u ook verwelkomen op zaterdag 23 en/of zondag 24 maart 2024 aanstaande? Zoals gebruikelijk kunt u na het bezoeken van onze foto-expositie gezellig napraten in de koffiecorner onder het genot van een kosteloos kopje koffie, thee of frisdrank aangevuld met een lekkere koek. Adres en openingstijden: Basisschool Maria Regina / Het Podium, Waterlinie 1, 4651 EB Steenbergen Zaterdag 23 maart 2024 De foto-expositie is geopend van 11:00 tot 17:00 Lezing door Bas Meelker van 19:30 tot 21:30. De expositieruimte is open vanaf 19:00. (Toegang tot de lezing is alleen mogelijk na onze bevestiging van uw inschrijving én op vertoon van een geldige toegangskaart) Zondag 24 maart 2024 De foto-expositie is geopend van 11:00 tot 17:00 (de koffiecorner sluit om 16:00